keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Rakentamisen valmistelukiireitä

On näköjään vierähtänyt kuukausi ilman päivityksiä, mutta ei tässä ole tyhjiä päiviä juuri ollut.. Tässä välissä olemme saaneet rakennusluvan, hoitaneet vesiliitosasioita HSY:n kanssa, sähköliitoskuvioita Vantaan Energian suuntaan, sekä pyöritelty muun muassa LVI-suunnitelmia Designtalon suunnittelijan kanssa. Nyt on noi viimesimmät kuvatkin leimautettu ja eri osa-alueiden vastaavat ovat hyväksyttäneet ittensä rakennusvalvontaan, eli hyvällä mallilla ollaan byrokratiapuolella.

Tonttikeskus saapui eilen, niin se pitäisi käydä tontille asentamassa kuorma-lavan päälle odottamaan kytkentää. Savotta on saatu päätökseen ja nyt on komea pino oman tontin puita kuivamassa siistissä pinossa tontin takarajalla. Pihasuunnittelmasta tein maanrakentajalle karsitun version, josta selviää nuo meidän tärkeimmät toiveet tukimuurien, leikkausten ym. sijoittumisen suhteen.

Ensi viikon alussa on rakentamisen aloituskokous ja sitten alkavat maatyöt tontilla. Tällä hetkellä perustustenteko näyttää menevän heinäkuulle, ja paalutus tulee heinäkuun alussa. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus vähän lomaillakin..

Tässä muutama tapettikuva, jotka ovat tällä hetkellä ykkösvaihtoehtoja lastenhuoneisiin:

Ylempänä on pojanhuoneeseen tarjolla oleva Majakka-tapetti Marstrand-sarjasta ja alempana tytölle linnunpesä-tapetti Lillebystä. Mitäs muut olette mieltä näistä? Edellisestä viestistä löytyy myös muita vaihtoehtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti