keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Tapetti-ideoita

Sisustusillasta nappasimme mukaan Hailuotoon ns.kuuluvien Borosan-tapettikirjan http://www.borastapeter.se/fi/mallistot-49/ . Tänään tein muutaman ideakuvan Borås Tapeter-valintakoneella. Tässä alkuun kaksi ideaa olohuoneen tehosteseinäksi, mallikuvassa tuo valkoinen toinen seinä kuvastaa antiikkilaastin valkoista takkaleivinuunia, joka on seinän oikeassa laidassa. Tuo tehosteseinä tulisi olohuoneen takaseinälle, terassinoven ja takkaleivinuunin väliin. Muilta osin tilan seinät maalattaisiin valkoiseksi.


Yksi mahdollinen huoneratkaisu on, että MH2 olisi aluksi lasten yhteisenä nukkumishuoneena ja sen viereinen pariovellinen MH3 toimisi leikkihuoneena. Myöhemmässä vaiheessa poikamme sitten siirtyisi MH4 ja tuo MH3 jäisi työhuoneeksi. Mutta näistä on hankala tietää etukäteen, että mikä huonejärjestys sitten toimii ja kuka missäkin huoneessa asustaa. Seuraavaksi muutama idea tyttären huoneeseen, tytär on kohta 1,5v eli ei kyllä vielä asuta omaa huonettaan, mutta ajatuksen tasolla tuo MH2 olisi varmaan tulevaisuudessa hänen huoneensa.

                                          Ylimpänä kukkapohjainen roosa tapetti ja alempana raitaa roosa/
                                         valkoinen- sävyillä.
                                   

            Roosaa

Tämä viimeisin kuva voisi olla yksi vaihtoehto myös MH3 eli pariovelliseen tulevaan työhuoneeseen yhdelle seinälle tehosteeksi, meillä tuskin mitään tilaa tapetoidaan kokonaan.
Seuraavaksi pari vaihtoehtoa pojan (3 v) huoneeseen.
 

                     Harmahtavaa

                  Urbaanimpaa
Näistä vaihtoehdoista viimeisin on vaihtoehtona myös työhuoneeseen, mutta onkohan se kuitenkin liian levoton..
 
Joku varmaan ihmettelee, että miksi ei laiteta lastenhuoneisiin jotain trendikästä pikkulasten tapettia. Emme vaan nähneet kovin järkevänä maksaa satoja euroja extraa jostain tapetoinnista, joka jo muutaman vuoden päästä olisi aikansa elänyt ja joutuisimme tekemään pintaremppaa. Tämän vuoksi pyrimme valitsemaan suht hillittyjä värejä ja kuoseja, jotta ne olisivat melko ajattomia.
Lopuksi vielä muutama idea päämakuuhuoneen tehosteseinäksi.


 
 
 
 



3 kommenttia:

  1. Hei, kiitos vinkistä blogiinne! Tämä tapetinvalintakone olikin meille ihan uusi juttu, ihan kiva että saa vinkkejä muidenkin blogeista :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että täältä löytyi teille jotain hyödyllistä! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva, että täältä löytyi teille jotain hyödyllistä! :)

    VastaaPoista