maanantai 30. kesäkuuta 2014

Mitä laattoja pesuhuoneeseen?

Aiemmin taisin jo mainita, että suurin osa laatoista on jo valittu. Pesuhuoneen tehosteseinän tai lähinnä raitojen(suihkun ja pöntön taakse) suunnittelu on osoittautunut hieman haastavaksi. Ideana on ollut, että kolme seinää tulisi ihan perushintaisella valkoisella, vielä täytyy päättää kiiltävä vai mattalaatta, sekä asennetaanko laatat pystyyn vai vaakaan..mitäs olette muut mieltä? Designtalon perushintaisissa on ihan hyviä valkoisia paria eri kokoakin, kuten Option Glossy White 20x40cm tai Option Satin White 20x40cm.
Pesuhuoneen, saunan, kodinhoitohuoneen ja wc:n
 lattioihin tulee tämä Dakar 10x10cm Nero-laatta.













Entäs sitten se tehosteseinä, tässä tapauksessa suihkun, wc-pöntön ja niiden välissä olevan seinäkkeen (160cm korkea) takana oleva seinä (katso pohjapiirros blogin alussa). Tältä osin ollaan päätymässä tehosteraitoihin suihkun ja pöntön takana, sillä koko seinän ja seinäkkeen laatoitus tummemmalla saattaisi pimentää tilaa vähän liikaa. Pesuhuoneeseen tulee myös kaksi harmahtavaa lasia olevaa ovea, saunan ja kodinhoitohuoneen suuntiin. Tässä muutamia vaihtoehtoja, joita tehosteiksi on mietitty (kaikki kuvat ovat Värisilmän sivulta):
Italia Graphite 20x50cm (pystyyn tai vaakaan)

Spin 25x33cm grey(pystyyn tai vaakaan)

Touch Mosaico 25x38cm White
Touch Struttu 10x30cm Silver

Option White Glossy 20x40cm

Touch Struttu 10x30cm Smoke
















Mitä olette näistä mieltä, vai ehdottaisitteko mielummin jotain muuta Värisilmän valikoimista..? Tuo valittava perusvalkoinen, kiiltävä tai matta sellainen, tulisi sitten myös wc:n kalusteseinälle ja kodinhoitohuoneen välitilaan.

3 kommenttia:

  1. Meille tulee pesuhuoneen lyhyet seinät tuolla Italian graphitella ja pitkät Italian whitella. Vaakaladonta. Tuo lattialaatat Tais olla sama mut vesikin vaaleampi. Vesikin Välitilan harmaankirjava mosaiikkilaatta, olisikohan ollu just tuo sama.

    VastaaPoista
  2. Aika samoilla linjoilla näköjään ollaan :) Tuon lattialaatan oisin halunnu astetta vaaleemmaan, mut se oli poistunu valikoimasta, niin tuohon päädyttii ja se oli selkeesti pinnaltaankin paras, ei ollu liukkaan oloinen. Tuo graphite on kyllä kivannäköinen.

    Yks vaihtoehto kai olis laittaa koko suihkuseinä&-seinäke sillä tehostelaatalla, mutta tosi vaikee miettii miltä vaihtoehdot oikeesti sit näyttäs..

    VastaaPoista