perjantai 9. toukokuuta 2014

Muuton jälkeistä elämää.. ja sisustusillan antia..

Tänään tuli täyteen viikko asumista uudessa kodissa, eli raksa-ajaksi päädyttiin vuokralle rivarikolmioon. Tällä hetkellä ympärillä on vielä melkoinen laatikkokaaos, kun vaatehuoneen puuttuessa osalle laatikoista ei ole vielä keksitty paikkoja ja muutenkaan kahden lapsen kanssa tavaroidenpurku ei aina etene kovin vauhdikkaasti. Mikä tärkeintä, olemme päässeet jo vähän tutustumaan uuteen alueeseen ja leikkipuistojakin on löytynyt.

Tänään mies kävi tontilla erään urakoitsijan kanssa katselmuksella ja se vaikutti lupaavalta kontaktilta, saa nähdä millainen tarjous sieltä ensi viikolla saadaan. Muutama tarjous on jo saapunut ja lähiviikkoina tehdään päätöksiä urakoitsijoiden suhteen. Samalla myös päätetään otetaanko koko paketti samasta firmasta, vai eri paikoista kukin (maatyöt, paalutus, perustukset).

Kiireisen viikon keskellä olimme vielä yhtenä iltana Designtalolla sisustusillassa tutkimassa ja valitsemassa materiaaleja taloomme. Onneksi näillä ei ole vielä kiire, mutta saatiin me ainakin jotain päätettyä siellä lattiamateriaalien, laattojen, listojen ja sisäkaton suhteen.. Oli kyllä hyödyllistä saada tuolla illassa myös ammattilaisten mielipiteitä ja ideoita näihin valintoihin.

Meille tulee melko varmasti tämä Upofloorin harmaasävyinen laminaatti Tammi Avenue (Diplomat) 584.  Kuvassa tämä näyttää  vähän tummemmalta kuin livenä. Pinta oli hieman kuviokkaan tuntuinen, mikä on meistä hyvä, kun emme haluaisikaan täysin sileää kenties liukasta laminaattia.(kuva on Upofloorin sivulta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti