maanantai 5. tammikuuta 2015

Viimeisiä viikkoja viedään..

Jäljellä on enää pari viikkoa muuttoon ja pakkaaminen on aloitettu. Talolla on vielä paljon hommia tekemättä, joten seuraavina viikkoina tapahtuu paljon. Laminaatit, saunanlauteet, lvi- ja sähkökalusteet ovat vielä asentamatta, sekä listat, ulko-ovi. Meidän omalle osalle jää ainakin suursiivous, kiintovaatekaappien asennus, pihan raivausta, sekä byrokratiahommia. Niin ja se pakkaus ja vuokra-asunnonsiivous myös, onneksi saatiin jo suuri osa vanhoista huonekaluista myytyä, niin on väljempi pakata..

Nyt on viimeinenkin loiskekuppi saatu oikealle paikalleen rännin kohdalle, kun mies vaihtoi sen mutkalliseen malliin. Aiemmin kuppi oli n.30cm väärässä kohdassa pienestä ajatusvirheestä johtuen. Rännit on asennettu ja niille, samoin kuin sadevesikaivoille on ollut kyllä tarvetta, kun vettä on satanut ja lumet sulaneet jo useampaan otteeseen.


Kiintokalustesuunnitelmien kanssa on saanut olla tosi tarkkana koko prosessin ajan. Perjantai kävimme kalusteasennukset läpi asentajan kanssa ja osoitin hänelle yhteensä 8-9 ovea joissa oli jälkiä, suurin osa niistä oli korjattu erikoismaalilla ihan siistinnäköisesti ja muutama ovi vaihdetaan kokonaan. Tässä kohdalla pesutornille ja kuivauskaapille varattu kohta kodinhoitohuoneessa, ainut vaan että markkinoilta on vaikea löytää edullista ja hyvää tuohon korkeudestaan mahtuvaa kuivauskaappia..eli 1750mm olisi ollut parempi olla 1850 mm niin olisi ollut enempi valinnanvaraa..

Lämpöhaapaiset lumitähti-lauteet kävin kantamassa sisään yhtenä päivänä ruokatunnilla, ihana puuntuoksu niistä lähti ja näyttivät hyviltä! Miehen kanssa kannettiin yhdessä ns. loppukuorma listoineen ym yhtenä pakkasiltana sisään, niin nyt ei pitäs olla enää talotarvikekantoja edessä. Asennusporukat on olleet lomilla, mutta meille itselle on kyllä riittänyt raivausta ja muuta sekalaista tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti