lauantai 10. tammikuuta 2015

Valoa!!



Tällä viikolla on tapahtunut joka päivä. Yhtenä päivänä asennettiin lattialaminaatit ja seuraavana jo välitilalaatoitukset. Perjantain aikana sähköasentajat saivat myös sähkökalustuksen tehtyä, eli nyt on vihdoin valoa talossa! Siis muutakin kuin työvalot.. 
Pesuhuoneeseen otettiin itse hankittu valaisin, jonka DT:n sähköasentajat sitten asensivat. Itse sain sitten viritellä "kristallit" paikoilleen.. Kyseessä on kosteisiin tiloihin tarkoitettu Teresa-valaisin (kuva: jaorasia.net ).


 



Saunan kuituvalot osuivat hyvin kohdilleen. Näiden lisäksi sarjaan kuului vielä lauteen alle jäävä led-siivousvalo.

Takan eteen tulivat Hailuotoon "kuuluvat" kolme halogeenia. Nämä siis kuuluivat talomalliston vakiosisältöön, kuten myös useiden tilojen muut kiinteät valaisimet (vh, tekn, wc, eteinen, varasto, khh, autokatos, keittiö). Lisähintaisina otimme muutamaan kohtaan lisävaloja, kuten saunaan.


Kuistille ja sisäänkäyntiin tuli molempiin yhdet katosvalaisimet ja ulkoseiniin yhteensä viisi valkoista Käpylä mini- seinävalaisinta. Nämä hankimme itse Jakorasia.net verkkokaupasta (kuva sieltä) ja DT asensi ne.

 

Keittiöön tuli ihan perinteiset työvalot välitiloihin. Keittiön kattovalaisin onkin ainut mikä vielä puuttuu, muut talon irtovalaisimet on jo hankittu tai tulevat mukana vanhasta kodista. Laatoista puuttuu vielä saumaukset, mutta ne tehdään varmaan huomisen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti