keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Saunasuunnitelma!

Itse asiassa olimme jo viime keväänä rakennuslupakuvavaiheessa ekan kerran yhteydessä Designtalon saunavalmistajaan, eli lumisaunoihin . Tuossa vaiheessa mietittiin lähinnä saunan laudemitoitusta ja ovenpaikkaa, myöhemmin kesällä päivitettiin kiukaanpaikka sähkösuunnitelmia varten. Syksyllä tarkennettiin sitten laudejuttuja ja nyt on lopullinen kuva valmis. Saunasuunnitteluun ollaan kyllä oltu tyytyväisiä. Timpuri on nyt myös saanut seinäpaneloinnin tehtyä ja kuituvalot ovat paikoillaan, nyt vaan odotellaan toteutusta.. Laudemateriaaliksi valittiin lämpöhaapa.
(Saunasuunnitelman on tehnyt Jarno Käräjäoja Lumisaunoilta.)
 


Kiukaaksi meille tulee Harvian Cilindro PC90, joka upotetaan isoon alalauteeseen. Kiukaan ympärille tulee kaulus ja matala suojakaide.


 

2 kommenttia:

  1. Meille jäi myös Lumisaunasta ja heidän asiakaspalvelusta hyvä fiilis, vaikka emme tehneet suuria muutoksia lauteisiin tai lisätilauksia.

    Olipa hauska bongata taas yksi uusi pk-seudun DT-blogi, meillä ollaan pari kk edellä teitä aikataulussa:
    http://kukkulallerakennan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukemaan! :) Pitää käydä tsekkaa teidänkin blogia, kiva on lukea muiden kokemuksia. Meillä tuo saunaosa meni aika uusiksi, kun mitat oli ihan erilaiset kuin alkuperäisessä mallissa.

    VastaaPoista