torstai 24. heinäkuuta 2014

Meidän takapihasuunnitelmia :)

Maatyöt on saatu nyt siihen vaiheeseen, että täytöt ja maanleikkaus on lähes valmis. Mikä parasta, meille on nyt muotoutunut tontinkoko ja rinne huomioon ottaen jopa suurehko lähes tasainen takapiha! Joskus viime keväänä myös vastaavamme ja varmaan moni muukin tätä epäili tuleeko meille tasaista pihaa ollenkaan..

Mutta rakentajan onni on osaava maanrakentaja, joka osaa toteuttaa toiveita ja pihahaaveita! Oli oikeastaan jopa hämmentävää, miten hyvin yhteistyö sujui kaivurikuskien kanssa, sillä tukimuurinkohtakin oli osunut kuin telepaattisesti juuri minne toivoimmekin. Ylähyllyksi nimeämääni hyötykasvien ja kääpiöomenapuiden istutusosaa ehkä pitää vielä hieman madaltaa, mutta muuten muotoilu lienee nyt valmis. Vihdoinkin olen päässyt edistämään pihasuunnitelmaa realistisempaan suuntaan monta kuukautta kestäneiden tukimuuri ym.arvioiden sijaan. Tässäpä lopuksi pari hengentuotosta, joiden jäljestä voi päätellä ettei kuvanmuokkaus kuulu ydinosaamiseeni ;)


2 kommenttia:

  1. Miusta nuo muokatut kuvat olivat juuri hienoja ja selkeyttivät suunnitelmaa. :D - Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Eilen käytii Kundin kans maasprayllä merkkaamassa nuo muurikohdat ym maastoon-nyt on paljon helpompi hahmottaa miten kaikki sit sijoittuu ja minne ulkovalot pitäs laittaa..

      Poista